BFC Logo 150  Handbalvereniging BFC, Wolfeynde 10a, 6191 EB BEEK(L)

Handbalvereniging BFC trots op Marjon en Jo


Woensdagavond 23 november hebben Marjon Welzen en Jo Zinken uit handen van wethouder Thijs van Es van de gemeente Beek de Sport- en Waarderingsprijs ontvangen. Zij kregen deze bijzondere prijs vanwege hun inspanningen op het gebied van gehandicapten- en rolstoelhandbal.
Marjon en Jo staan aan de wieg van het gehandicapten- en rolstoelhandbal binnen handbalvereniging BFC. Met een ongekend enthousiasme, met doorzettingsvermogen, met veel tijd en energie maar vooral met heel veel plezier hebben zij deze twee bijzondere takken van sport binnen het handbal gerealiseerd. Het bestuur, de leden én natuurlijk het G-team en het rolstoel-team zijn heel erg trots op deze super-vrijwilligers.
Marjon en Jo: van harte gefeliciteerd!

marjon jo

HS1 Tijd voor een feestje.

Afgelopen zaterdag stond de belangrijke wedstrijd tegen Olympia ’89 uit Oss op het programma. Beide ploegen zijn gepromoveerd uit de 2de divisie en draaien goed mee in de top. Olympia is zelfs koploper.

Olympia begon voortvarend en BFC had helemaal niets in te brengen; gemiste strafworpen, slordige afspeelballen en een goede dekking zorgden ervoor dat BFC maar moeizaam in de wedstrijd kwam. Na 13 minuten was de stand zelfs al 8 – 4. Vanaf dat moment begonnen de BFC-ers beter te spelen. Er kwam rust en er werd gescoord. Blijkbaar had de coach van de tegenpartij dat ook door want hij nam direct een time-out. Toch kon dat niet verhinderen dat BFC zich terug knokte in de wedstrijd. Langzaam maar zeker. De ruststand was dan ook 12 – 12.

SMEZO hoofdsponsor heren HV BFC

SMEZO handelsonderneming B.V. is de komende drie jaar de nieuwe hoofdsponsor van de herenafdeling van handbalvereniging BFC. Marc Smeets, directeur/eigenaar van Smezo met vestigingen in Heerlen en Roermond, heeft vandaag de sponsorovereenkomst getekend en verbindt daarmee de naam van zijn onderneming aan de heren senioren 1 en 2 teams van BFC. De teams voeren vanaf vandaag de naam ‘SMEZO BFC’.

HV BFC heeft in SMEZO een sterke partner gevonden die de vereniging in staat stelt de handbalsport in Beek verder te ontwikkelen en de handbalsport in het algemeen te promoten.

SMEZO is een toonaangevende technische groothandel van industriële MRO artikelen (o.a. machines, gereedschappen, aandrijvingen) en PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen) voor met name de industrie en (semi)overheid. Met ruim 100.000 artikelen op voorraad, een eigen bezorgdienst, maatwerk in voorraadbeheer, technische ondersteuning en een 24-uurs servicedienst, is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende en vertrouwde dienstverlenende partner.

De sportieve resultaten van de heren senioren 1 en 2 van BFC zijn dit jaar boven verwachting; de heren 1 ‘nieuwkomer in de eerste divisie’ staan na 8 wedstrijden op een mooie 4de plaats, de heren 2 staan na 3 wedstrijden 3de met een nog altijd ongeslagen status.

Voor meer informatie over HV BFC en Smezo verwijzen we u naar de websites en Facebook: Site : www.hvbfc.nl , www.smezo.nl
Facebook : www.facebook.com/hvbfc

Bestuur HV BFC

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan telefonisch contact op met Anouk Klinkers, bestuurslid HV BFC en verantwoordelijk voor communicatie, via 06-53858840.