BFC Logo 150  Handbalvereniging BFC, Wolfeynde 10a, 6191 EB BEEK(L)

Met een monsterscore tegen Margraten hebben de dames 2 van BFC het kampioenschap definitief binnengehaald. Dames, proficiads2 2015 2016 kampioen

2 april; Artemis ’15 - BFC

Gewoon doen wat er van je verwacht wordt.

Afgelopen zaterdag, 2 april, moesten de spelers van BFC HS1 de reis naar Doetinchem maken om daar de wedstrijd tegen Artemis ’15 te spelen. Artemis staat in de onderste regionen van de ranglijst en daarom werd er maar een ding verwacht, namelijk winnen. En dan ook nog liefst met ruime cijfers!

De eerste 10 minuten van de wedstrijd was even aftasten van beide teams. Er werd over en weer gescoord en de stand was dan ook na 10 minuten 6 – 6.

Vanaf dat moment kregen de mannen van BFC grip op de wedstrijd en begonnen ze te scoren. De tegenstander wist slechts sporadisch tot het doel door te dringen en de voorsprong groeide. De ruststand was dan ook 11 – 17.

Een nieuw seizoen voor DS1

Voor het eerst uitkomend in de 2de divisie beginnen onze dames zeer voortvarend, er wordt goed gespeeld, de krachttraining werpt zijn vruchten af en ze draaien mee in de top van de 2de divisie.
Helaas laten ze tegen sommige tegenstanders de punten liggen, wedstrijden die ze eigenlijk hadden moeten winnen worden verloren of eindigen in gelijkspel.
In deze divisie blijkt maar weer dat als je een fout maakt dit onmiddellijk afgestraft wordt.

Onze dames mogen echter trots op zichzelf zijn, voor het eerst uitkomend in de 2de divisie hebben ze het niet slecht gedaan.
Dit alles was echter niet mogelijk geweest zonder ons bestuur, onze sponsoren, onze trouwe supporters, onze tijdwaarnemers, onze speakers, onze vrijwilligers en iedereen die ons een warm hart toedraagt.

Onze dames, trainster en begeleiding willen dan ook iedereen bedanken voor dit geweldige seizoen, een seizoen waar we met trots op mogen terugkijken .

Hopelijk tot volgend seizoen,

Jalissa, Saskia, Chantal, Anne, Kirsten, Jaimy, Balou, Maud, Esther, Manon, Lissy, Tara, Anique, Lieve, Linda, Susanne, Sirik, Rene, Yvonne en Anita