BFC Logo 150  Handbalvereniging BFC, Wolfeynde 10a, 6191 EB BEEK(L)

 

Onderwerp: uitnodiging voor ‘Train de trainer’

Beste handbaltrainers,

Na wederom een record aantal deelnemers (ruim 90) bij tweede clinic van ‘Train de trainer’ willen wij u graag uitnodigen voor een derde clinic en laatste clinic van dit seizoen. Het the-ma van de clinic zal zijn: basiscomponenten van handbaltechnieken laten terugkomen bij een gecombineerde training voor E, D, C en B jeugd. .

De clinic zal bestaan uit een praktijkgedeelte en een interactief gedeelte.

DS1 vervroegde carnaval

De ploeg uit Margraten was er in oktober in geslaagd om de dames een kostbaar punt af te pakken. Die nare ervaring was toch binnen de ploeg blijven hangen en onze dames wilden dit deze avond toch wel rechtzetten.

Onder begeleiding van carnavalsmuziek maar vooral onder aanvoering van Jalissa Kreuze, die na een afwezigheid van 5 weken weer haar kunsten in het doel mocht tonen, en Manon Nicolaes stond er na een 6-tal minuten een 4-1 voorsprong op het scorebord.

Deze werd langzaam uitgebreid en na een uitstekende eerste helft dat resulteerde in een 11-5 voorsprong konden de dames op hun gemak aan de tweede helft beginnen.

En dat gemak werd ook letterlijk in gemak omgezet. Het niveau van de eerste helft werd niet meer gehaald.

Mede dankzij goed keeperswerk van de keepster van Margraten, Rachel de Bie, en het feit dat de dames onzorgvuldig met hun kansen omgingen bleef de schade voor Margraten binnen de perken.

Eindstand 25-16. Het (carnavals)feest in De Haamen kon beginnen.

HS1; Een feestje waard !

Zaterdag 7 februari 2015; BFC – Swift Helmond

 

Terwijl overal zo langzamerhand het carnaval losbarstte, was in sporthal de Haamen het BFC-avondje. De kantine was voor de gelegenheid in carnavalskleuren versierd, bitterballen lagen naast het frietvet en de carnavalsmuziek was uitgezocht.

Maar eerst moest er nog worden gehandbald. Het feestje moest worden verdiend.

In aanwezigheid van jeugdprins Lars I en een tweetal welpen van de week kon de wedstrijd van onze Heren 1 tegen Swift Helmond beginnen. De uitwedstrijd was in gelijkspel geëindigd. Wat konden de heren vanavond ?

De spelers van BFC begonnen voortvarend. Vanaf de afworp werd initiatief genomen en werd er op los gescoord. Ruud hield het doel op slot en uiteindelijk werd de ruststand 19 – 4.

hs1 met Lars I kl

Algemene Ledenvergadering

Hierbij nodigt het bestuur alle leden van de handbalvereniging "Beekse Fusie Club" uit voor het bijwonen van de algemene ledenvergadering, die gehouden wordt op:

Woensdag 25 februari 2015 om 20:30 uur

------> in café "Napoleon", Prins Mauritslaan 63, 6191 ED Beek <------

Agenda

1. Opening en goedkeuring notulen vorige jaarvergadering 2012-2013

2. Inventarisatie punten rondvraag

3. Benoeming nieuw bestuurslid.

4. Verslag commissies.

a Jeugdcommissie

b Toernooicommissie

c Technische commissie

Pauze

5. Financiële aangelegenheden.

a. Jaarverslag van de penningmeester
b. Verslag van de kascontrolecommissie
c. Verkiezing nieuwe kascontrolecommissie

d. Vaststelling begroting 2014-2015.

c. Vaststellen nieuwe contributie 2015-2016.

6. Bestuursbeleid 2015-2017.
a Opzet structuur bestuur en aanverwante commissies.

b Mededelingen.

7. Bespreking punten rondvraag

8. Sluiting

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur

 

 

Vanaf 20:15 uur liggen de notulen van de vorige vergadering alsmede de financiële overzichten ter inzage in vernoemd café "Napoleon" te Beek.

OPROEP : gezocht nieuwe bestuurs- / commissieleden:

Indien er leden, ouders, ooms , tantes, enz bereid zijn om binnen BFC een functie te gaan bekleden meld u dan a.u.b. aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

HV BFC heeft op dit moment behoeft aan nieuwe mensen die er voor kunnen zorgen dat deze prachtige club zich kan door ontwikkelen op sportief en sociaal gebied.

Help ons hierbij.

Meer artikelen...

JoomShaper