BFC Logo 150  Handbalvereniging BFC, Wolfeynde 10a, 6191 EB BEEK(L)

Social Media, het toverwoord in deze snelle tijd. Voor een vereniging uitermate belangrijk, immers wie kijkt er tegenwoording niet ieder uur even op de telefoon voor het laatste nieuws, agenda, tips en wedstrijdverslagen.

BFC is actief via deze website, Facebook en Twitter. Daarnaast is er nog de handbal app. 

Wat wij van u willen weten is wat u verwacht van deze site. Wij zien het als een informatie bron voor vereniging gerelateerde zaken: teamindelingen, ledenadministratie, algemene contact gegevens, wedstrijd verslagen, sponsor presentatie etc. Wellicht ziet u dat anders en juist dan zouden wij dat graag van u horen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mocht u bereid zijn om te helpen de site actueel te houden (op de achtergrond op technisch gebied, of door een leuke foto, wedstrijdverslag etc.) kunt u uiteraard ook reageren. Onderhouden blijft vrijwilligerswerk maar uiteindelijk zijn we allemaal vrijwilligers toch? Alvast bedankt voor uw bijdrage.

 

13 februari 2016; BFS - Rapiditas

Een appel te schillen !

“ Zaterdag 31 oktober 2015; BFC verliest roemloos met 30 – 28 tegen Rapiditas. De heren van BFC hadden niets in te brengen tegen het team uit Weert. Rapiditas speelde zoals altijd een zeer felle wedstrijd en BFC had er geen antwoord op “.

Je zou kunnen zeggen dat de wedstrijd van afgelopen zaterdag toen begon. De spelers van BFC noteerden deze dag in hun agenda en zetten er een groot uitroepteken bij. Er moest en zou iets goed gemaakt worden.

BFC was tot op het bot gemotiveerd. Kampioen worden en promoveren dat is één ding; Ra-piditas verslaan, dat MOEST.

DS1-Dongen, een zesje volgens coach Anita.

De wedstrijd kwam aarzelend op gang. Er werd weinig gescoord en dat was toch de rode draad voor de komende 60 minuten. De egards van niet scoren was in de eerste helft van het duel weggelegd voor de ploeg uit Dongen. Meermalen belandde de bal naast het doel, op de paal of stond keepster Chantal Reubsaet een doelpunt in de weg. Daardoor kroop BFC langzaam weg bij Dongen en na 15 minuten was het 6-1.

HS1: Op koers en goede wijn !

30 januari; Westlandia - BFC

Op zaterdag 30 januari moesten de HS1 naar Naaldwijk om hun wedstrijd tegen Westlandia te spelen.
Thuis werd de wedstrijd gewonnen met 39 – 29. Nu was het zaak om de wedstrijd in ieder geval te winnen. Westlandia had van de zeven thuiswedstrijden er echter vier gewonnen. Dat mocht natuurlijk niet onderschat worden.

Pfff, moeizame winst HS1 tegen Heerle

Na twee relatief makkelijke wedstrijden moesten de heren op zaterdag 23 januari thuis aan-treden tegen Heerle. De nummer 1 tegen de nummer 4 van de competitie.

Heerle staat altijd garant voor een fysieke uitdaging. Een aantal spelers die groot of zwaar zijn. Onze mannen, toch al niet de kleinste, vallen in het niet. En daarnaast, zoals coach Gui-do het zegt, een aantal sluwe vossen; wat oudere, zeer ervaren spelers.

In Wouw, de thuisbasis van Heerle, werd de stand 24 – 31 in het voordeel van BFC. Om de kampioensaspiraties en het vooruitzicht van promotie in beeld te houden, moesten de man-nen uit Beek winnen.