BFC Logo 150  Handbalvereniging BFC, Wolfeynde 10a, 6191 EB BEEK(L)

24 oktober; BFC - Westlandia. Het is maar hoe je het bekijkt !

Op zaterdagavond 24 oktober stond in Geleen de wedstrijd tussen de HS1 en Westlandia op het programma. Beide teams stonden in de competitie nog nooit tegenover elkaar. Westlandia was immers dit jaar vanuit de hoofdklasse gepromoveerd naar de 2de divisie. Een ploeg waar weinig over bekend was. Toch hadden beide teams al eens tegen elkaar gespeeld op de Trudo Cup met verlies voor BFC.

Jammer genoeg was de sfeer in de Geleense hal niet zoals in onze eigen “de Haamen”. Het publiek was niet in grote getale toegestroomd en de grote tribunes bleven akelig leeg.

Met een kwartier vertraging begon uiteindelijk de wedstrijd. In de tweede minuut maakte Westlandia de openingstreffer. BFC wist wel gelijk te maken, maar weer nam de tegenstander het voortouw. De eerste vijf minuten waren nadrukkelijk voor de gasten.  De volgende 10 minuten sloeg BFC echter toe. Na een kwartier spelen was de stand 10 – 5 in het voordeel van BFC. De tegenstander had er niet veel meer aan toe te voegen en de ruststand werd 20 – 11.

De groei van de vereniging en de sterke structuur van Bestuur-TC-Kader is ook bij het Cios niet onopgemerkt gebleven.

Ook dit seizoen zijn weer diverse leerlingen bij teams aangeschoven om hun stage een invulling te geven. Hierbij wordt enerzijds vanuit BFC de leerling betrokken bij de organisatie rondom een team maar anderzijds staan de trainers open voor de ideeën van de leerlingen als het gaat om invulling van trainingen. "Train de trainer" krijgt hiermee naast de externe opleidingen ook interne invulling.

 

HV BFC feliciteert Beurskens schoenmode met de titel

Beekse Onderneming van het Jaar.

Beurskens is reeds vele jaren sponsor van HV BFC

Het G-team van BFC speelde zondag 18 oktober de tweede competitie wedstrijd.

Na vorige keer V&L verslagen te hebben werd er nu van het jeugdige, snelle Maasgouw verloren. Het team van BFC speelde geweldig samen. De vooruitgang is duidelijk zichtbaar.

IMG-20151019-WA0001

 

Meer artikelen...

Pagina 4 van 32

JoomShaper