BFC Logo 150  Handbalvereniging BFC, Wolfeynde 10a, 6191 EB BEEK(L)

Oliveo - BFC HS1

Zaterdag 24 januari 2015;

Tjonge, tsjonge ... !

Na de overduidelijke overwinning van vorige week tegen koploper Swift stond dit weekend de wedstrijd tegen hekkensluiter Oliveo op het programma. Oliveo had vorige week vriend en vijand verrast door te winnen van het eveneens laaggeplaatste White Demons.

Coach Guido had deze week de mannen op het hart gedrukt om deze wedstrijd niet te on-derschatten en geconcentreerd te spelen; zonder hars spelen bij een team dat na vorige week in de flow zat. Maar dat zaten wij immers ook.

Minitoernooi bij BFC

Aanstaande zondag, 25 januari vindt er een mini toernooi plaats georganiseerd door HV BFC (met medewerking van de spelers van Lions 2 en de Mascotte Goldie) in de Haamen van 11.00-14.00 uur.

Aansluitend spelen Lions2 hun thuiswedstrijd.

Avondje BFC met 4 punten

Ook nu waren de tribunes net zoals tijdens de uitwedstrijd voor deze "derby" tegen ESC goed gevuld.

Alleen was het te hopen dat de dames zich van hun goede kant lieten zien, want het was toch de 3e wedstrijd binnen 7 dagen.

Maar de dames hadden nergens last van, goed naar de trainster geluisterd en hun rust genomen en gingen vanaf het begin voortvarend van start.

In de beginfase van de wedstrijd was de hoofdrol weg gelegd voor Balou Stassen. Zij nam 3 mooie treffers voor haar rekening.

Langzaam werd ESC, dat al het hele jaar door blessures geteisterd wordt en ook nu weer niet compleet aan de start kon verschijnen, gesloopt.

Dit resulteerde in een geruststellende ruststand gezien het doelpuntenverloop

De dames hadden de smaak te pakken en na rust ging de doelpuntenmachine onder aanvoering van Manon Nicolaes door.

Beide keepsters, Kim en Saskia, stonden geregeld een doelpunt van ESC in de weg. Niet alleen stonden de dames hun mannetje tijdens de diverse afstand schoten, maar ook penaltys waren een prooi voor ze.

Kortom deze avond was geen vuiltje aan de lucht en konden de punten mooi in Beek blijven.

Eindstand 31-19

Meer artikelen...

JoomShaper