BFC Logo 150  Handbalvereniging BFC, Wolfeynde 10a, 6191 EB BEEK(L)

Algemene Ledenvergadering

Hierbij nodigt het bestuur alle leden van de handbalvereniging "Beekse Fusie Club" uit voor het bijwonen van de algemene ledenvergadering, die gehouden wordt op:

Woensdag 25 februari 2015 om 20:30 uur

------> in café "Napoleon", Prins Mauritslaan 63, 6191 ED Beek <------

Agenda

1. Opening en goedkeuring notulen vorige jaarvergadering 2012-2013

2. Inventarisatie punten rondvraag

3. Benoeming nieuw bestuurslid.

4. Verslag commissies.

a Jeugdcommissie

b Toernooicommissie

c Technische commissie

Pauze

5. Financiële aangelegenheden.

a. Jaarverslag van de penningmeester
b. Verslag van de kascontrolecommissie
c. Verkiezing nieuwe kascontrolecommissie

d. Vaststelling begroting 2014-2015.

c. Vaststellen nieuwe contributie 2015-2016.

6. Bestuursbeleid 2015-2017.
a Opzet structuur bestuur en aanverwante commissies.

b Mededelingen.

7. Bespreking punten rondvraag

8. Sluiting

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur

 

 

Vanaf 20:15 uur liggen de notulen van de vorige vergadering alsmede de financiële overzichten ter inzage in vernoemd café "Napoleon" te Beek.

OPROEP : gezocht nieuwe bestuurs- / commissieleden:

Indien er leden, ouders, ooms , tantes, enz bereid zijn om binnen BFC een functie te gaan bekleden meld u dan a.u.b. aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

HV BFC heeft op dit moment behoeft aan nieuwe mensen die er voor kunnen zorgen dat deze prachtige club zich kan door ontwikkelen op sportief en sociaal gebied.

Help ons hierbij.

Hallo collega trainers,

Op 25 februari staat de derde positie/specialisten training voor B/A-jeugdspelers op het programma.

VenL is de gastheer. De training vindt plaats in Sporthal Glanerbrook (hal 2) in Geleen van 19:00 tot 20:30.

Deze keer zal er aandacht zijn voor de cirkelspelers.

De training zal worden geleid door trainers van OCI-LIONS. Net als bij de eerste training zullen er cirkelspelers van OCI-LIONS assisteren.

Met vriendelijke groet,

Maurice Canton
Technisch Manager / Technisch coördinator

 

Beste handbalvrienden, even voorstellen, wij zijn Karin Dirx en Hub Maassen en zijn tot 13 jaar geleden actief geweest binnen het handbal in Beek (Karin bij Caesar en Hub begonnen bij Blauw-wit en later naar Caesar, wat de liefde al niet met je kan doen)

In 2002 zijn wij naar Frankrijk geëmigreerd om daar een camping op te starten, een hele ommezwaai, een echt "ik vertrek" verhaal, maar goed bevallen.

Begin 2015 hebben we een andere camping overgenomen, een echte gezinscamping met zwembad, animatieteam, chalets, mobilhomes, snackbar.

De camping ligt in het Saônedal, op 10 min van Tournus of Macon in het gezellige dorpje Pont de Vaux. ( op 20 km van de "Route du Soleil", dus ideaal voor een tussenstop.

Wij hebben 30 chalets en 4 mobilhomes in de verhuur en daarnaast 100 kampeerplaatsen met bijna allemaal electriciteit en voldoende waterpunten.

logochampdete4 2

OPROEP!!

Donateurs actie weer aanstaande!

Beste leden hier een oproep vanuit het bestuur richting de donateurs actie.
Op 23, 24 en 25 februari zal er wederom langs de huisdeuren van Beek gegaan worden om te zorgen dat de begroting van onze vereniging een positieve input krijgt.

Waarom deze oproep van het bestuur.

Op 25 februari zal op de algemene ledenvergadering blijken dat de afgelopen twee seizoenen geen reden tot, financieel, juichen laat zien. Dit betekent dat we als bestuur doordrongen zijn van het feit dat we er nog harder aan moeten trekken. Een van die dingen die we kunnen doen is goed op ons inkomsten en uitgaven patroon te letten. We willen geen doemscenario schetsen maar als we, middels deze donateurs actie, een extra bijdrage kunnen leveren aan de inkomsten kant betekent dit dat we meer in balans komen.

Komende week zal het bestuur trainingen bezoeken en jullie direct aanspreken om zo de belangrijkheid van deze actie te onderstrepen en jullie oproepen om je steentje bij te dragen.

Wij hopen dat jullie allemaal deze donateurs actie ondersteunen zodat we met z'n allen kunnen blijven doen wat we leuk vinden; HANDBALLEN

Het bestuur

Wat bakken we er vandaag van ?

Zaterdag 31 januari 2015; BFC – White Demons

 

De grote vraag van afgelopen week was hoe onze mannen het gelijkspel tegen Oliveo hadden verwerkt. Zouden ze in staat zijn om tegen White Demons weer het gewenste niveau te behalen ?

BFC stond op de vijfde plek in de poule en White Demons zevende. Uit werd nipt gewonnen van de mannen uit Berkel-Enschot.

BFC moest het vanaf deze week stellen zonder Florian. Daarvoor in de plaats kon Ruud weer het doel verdedigen. Bijna alle spelers waren hersteld van kleine pijntjes en verkoudheden. Ook moest coach Guido keuzes maken; wie speelt er mee en wie mag op de tribune gaan zitten?

In een matig bezette hal ging de eerste helft gelijk op. BFC stond telkens op voorsprong maar de tegenstander wist steeds gelijk te maken. Zouden de heren dan weer niet kunnen laten zien dat ze een goeie partij kunnen handballen. De ruststand was in het voordeel van BFC; 13 – 12.

Meer artikelen...

JoomShaper