BFC Logo 150  Handbalvereniging BFC, Wolfeynde 10a, 6191 EB BEEK(L)

Nieuwe bestuursleden

Op de ALV van 21 April hebben de leden van BFC ingestemd om door te gaan op te ingeslagen weg m.b.t. prestatiesport. Het afgelopen seizoen is aangetoond dat het beleid succesvol is en dat uitbreiding van het programma mogelijk is. Daarom is het programma ook uitgebreid naar de teams Dames A1 en Heren S1 en Heren A1.

Daarnaast zijn 2 nieuwe bestuursleden gekozen: Rob Damoiseaux en Mattie Kaelen. Rob zal zich als bestuurslid Prestatiesport met name bezig gaan houden met de verder ontwikkeling van bovenstaand programma. Mattie neemt de voorzittershamer van Ronald Snippe over en zal zich daarnaast focussen op commercie en communicatie binnen BFC.
Samen met Miranda Dirx (Bestuurslid Technische Zaken) en Domenique van Mulken (Secretaris) vormen zij het bestuur van BFC. Gezamenlijk zullen zij de plannen van vereniging verder vorm geven, waarbij zowel naar de breedtesport als de prestatiesport gekeken wordt. “BFC is een vereniging waar gezelligheid en plezier voor jong en oud bovenaan staat. Het feit dat men daarnaast een ambitieus plan m.b.t. prestatiesport heeft, biedt BFC de mogelijkheid om haar leden beter te ondersteunen in hun ontwikkeling en biedt haar leden de kans om mee te doen om een sportief niveau dat past bij een vereniging als BFC”, aldus Mattie Kaelen.
De komende maanden zullen diverse kennismakingsgesprekken binnen de vereniging plaatsvinden en wordt er actief gezocht naar een penningmeester.

Nieuwe spelers voor HS1 van HV BFC

Belgische Jeugdinternational Tristan Boiten en oud jong oranje keeper Bram Hermans komen HS 1 van HV BFC versterken.

De pas 17-jarige Tristan komt over van Hubo Initia Hasselt 2 waar hij afgelopen jaar in de superliga speelde, Tristan is de zoon van Luc Boiten, ex speler en ex-coach van Hubo Initia Hasselt. Naast Tristan komt ook Bram Hermans de HS1 versterken, de oud keeper van Handbal Venlo en jong oranje zal na een kleine onderbreking zijn handbalcarrière weer oppakken bij HV BFC.

Samen met de nieuwe coach Nick Onink en de teruggekeerde Freek Janssen zijn dit de nieuwe aanwinsten voor de HS1 die komend seizoen hun debuut maken in de eerste divisie.
Wij verwelkomen hen bij HV BFC.

Bestuur HV BFC

Huldiging kampioenen en afsluiting seizoen
HV BFC 2015-2016 

Na het succes van de vorige smakelijke, gezellige en drukbezochte eetavonden, voor en na de huldiging van de kampioenen, is er ook dit jaar, naast de drankjes, ook weer iets te eten. De planning is in principe dat de teams C en lager met aanhang eten voor 19.00 uur en de teams B en hoger met aanhang na 20.00 uur.

Niet team gebonden eters kunnen op de eigen gewenste tijd reserveren.

Huldiging teams tussen 19.00 en 20.00 uur.

De datum is donderdag 16 juni 2016 en op de culinaire menukaart staat het volgende:

* Schnitzel normaal met frites en sla à € 14,50
* Schnitzel groot met frites en sla à € 15,50
* Schnitzel vega met frites en sla à € 14,50
* Kipnuggets met frites en appelmoes à € 10,00

Bij de Schnitzels wordt Jägersaus of Zigeunersaus geserveerd en bij de kipnuggets staat voor de kinderen de tube Mad sauce klaar.
In de prijs zitten 2 consumptiebonnen en 4 lootjes voor het wel bekende “ spel 21” met leuke grote en kleine prijzen.

Loopt het water je al uit de mond, ben je wel of geen lid van BFC, het maakt niet uit.
Vul snel de bijgevoegde bestellijst in met je team, familie, vriendengroep of als individu en wij reserveren een tafel voor jou.

Hoort zegt het voort naar degene die geen toegang hebben tot de site van BFC en ook lekker willen eten ten gunste van de vereniging.

Inleveren van de bestellijst dient digitaal te gebeuren voor 31 mei a.s. bij
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

info: Jean Visschers tel 06 14626385

Mededeling bestuur handbalvereniging BFC Beek

Op 4 april ontving BFC van het NHV het navolgende bericht “door de samenwerkingsovereenkomst in het kader van Lions 1 en 2 zijn BFC, V&L en SIttardia aan elkaar gelieerd. Wij moeten u dan ook helaas attenderen op het feit dat Sittardia HS 1 reeds in deze divisie actief is en er derhalve van promotie van BFC HS 1 naar deze divisie geen sprake kan zijn. Dat dit in het verleden wel heeft plaatsgevonden (2013/2014 2e divisie) is een omissie onzerzijds geweest”.

Ook gaf het NHV aan dat er “in het afgelopen jaar in de HA jeugddivisie sprake is geweest van een omissie, dat nu echter wordt toegestaan vanwege de ontwikkelingen in het herenhandbal in combinatie met de reisafstanden bij de jeugd”. Maar ook hier wordt aangegeven dat “hieraan geen rechten kunnen worden ontleend”.

Nick Onink nieuwe trainer Heren Senioren HV BFC .

We zijn blij te kunnen melden dat we na het afscheid van Guido Janssen een nieuwe trainer voor ons eerste herenteam hebben kunnen aanstellen.

Nick, die in Beek woonachtig is en een baan als leraar heeft is, is geen onbekende bij BFC. Via de jeugd van Gemini en later V&L, heeft hij 4 seizoenen bij onze club gespeeld. Toen zijn vrouw Desiree in 2008 in Duitsland ging handballen zijn ze daarheen verhuisd en heeft hij gepeeld voor zowel Celle als Leverkusen.