BFC Logo 150  Handbalvereniging BFC, Wolfeynde 10a, 6191 EB BEEK(L)

Algemene Ledenvergadering

Hierbij nodigt het bestuur alle leden van de handbalvereniging “Beekse Fusie Club” uit voor het bijwonen van de algemene ledenvergadering, die gehouden wordt op:

Donderdag 21 april 2016 om 19.30 uur
In ‘T Auwt Patronaat, Burgemeester Janssenstraat 45, 6191 JB Beek


Agenda

1. Opening door voorzitter.

2. Evaluatie en stemming toekomst prestatiesport.
- Het document behorende bij het onderwerp "toekomst prestatiesport" ligt een half uur voor aanvang vergadering ter inzage

4. Vacatures bestuur, er zijn 3 vacatures binnen het bestuur op dit moment hebben zich 2 nieuwe kandidaten verkiesbaar gesteld, namelijk
- Mattie Kaelen
- Rob Damoiseaux.

Daarnaast zijn er meerdere commissiefuncties die nog niet bezet zijn ook hier zoeken we nog kandidaten voor.

5. Aftredende 2 bestuursleden, Frank Greven en Ronald Snippe, zij zijn beide niet herkiesbaar.

6. Rondvraag

7. Sluiting


Met vriendelijke groet,

Het Bestuur

hs1 promotie

Met een ruime overwinning op White Demons hebben de heren senioren minimaal de 2e plaats veilig gesteld en daarmee promotie naar de 1e divisie.

Zelfs is er nog kans op het kampioenschap maar hiervoor moet de koploper in de komende 2 wedstrijden minimaal een punt verspelen. Zo blijft deze competie tot aan de laatste thuiswedstrijd spannend. Maandag21-03-2016 zal er ruim aandacht aan deze promotie worden besteed in De Limburger en Limburgs Dagblad.

Heren, proficiat!

12 maart; BFC HS1 Gemini – BFC

Samen op reis ...

Wellicht kent iedereen het gevoel nog dat je vroeger kreeg als je op schoolreis ging. Op tijd bij de bus zijn om maar vooral op de achterste bank te kunnen zitten. Een tas met eten en drinken en een grote zak met snoep mee.

Zo was het afgelopen zaterdag ook bij de dames en heren van BFC. De gezamenlijke reis naar Gemini stond op het programma.
De heren waren op tijd en konden niet wachten om hun spullen in de bus te laden en naar binnen te sprinten. De dames waren net iets later en mochten uiteindelijk vooraan in de bus zitten, achter de technische staf van beide teams en de meegereisde supporter.
De tassen met eten waren zichtbaar aanwezig. Alleen was de zak met snoep vervangen door een aantal kratjes bier.

5 maart 2016; Snelwiek - BFC

Loon naar hard werken.

Net zoals in november begon BFC met gemengde gevoelens aan de thuiswedstrijd tegen Snelwiek uit Rotterdam. Ook vorige keer was de voorafgaande wedstrijd tegen Olympia verloren en moesten de neuzen weer dezelfde kant worden opgezet. Nu was dat weer het geval.

Vooraf was duidelijk dat de gasten zouden vechten voor een van hun laatste kansen op promotie. BFC was daarin hun directe tegenstander. BFC op de tweede plaats van de rangorde met één punt achterstand op Olympia. Snelwiek derde, drie punten achter BFC.
Bovendien was dit de wedstrijd van de minst gepasseerde dekkingen van de 2de divisie. Waar andere teams tot nu toe makkelijk meer dan 450 doelpunten tegen hadden, kwamen Snelwiek en BFC net boven de 400 uit. Wel was het scorende vermogen van de BFC-ers duidelijk beter dan dat van de tegenstander.

Olympia - BFC HS1, 20 februari 2016; 

Weer niet ...

Vorige keer toen BFC en Olympia elkaar troffen stond er boven het verslag: “ Een maat te groot; Weer verlies voor HS1 “. Nu een aantal maanden later moeten we constateren dat dit weer het geval was.

Olympia opende de score in de eerste minuten door 3 snelle treffers op rij. BFC had daar geen antwoord op en na 10 minuten was de marge al 4 doelpunten. De mannen uit Beek gingen echter niet bij de pakken neerzitten en vochten zich terug in de wedstrijd. Vijf minuten voor rust werd de stand gelijk en even was er zelfs een voorsprong. Toch wist Olympia in de laatste seconden voor rust de gelijkmaker te scoren.