BFC Logo 150  Handbalvereniging BFC, Wolfeynde 10a, 6191 EB BEEK(L)

               

Het bestuur van de Handbalvereniging BFC wenst alle Sponsoren, Leden en Sympathisanten

                          Prettige Feestdagen en een Voorspoedig 2015.Nieuwjaar 2015

        Dit team zal de LHD opfleuren. Sukses op 28 december 2014 om 13.30u

 

                      G-team LHD 2014

DA2 wint van Born A1 24-17

Na de verdiende overwinning van vorige week uit bij Bevo, was dit weekend Born te gast in Beek. Een van de vele confrontaties tussen de coaches Andre Lucas en Ivo Kusters, immers voorgaande jaren kwamen zij zich ook regelmatig tegen in de competitie. Dit jaar echter beiden met een nieuw team dus op voorhand maar 1 uitgangspunt: geloven in je eigen kunnen.

Onder leiding van scheidsrechter Frank Beaumont, werd aan beide kanten stevig de duels in gegaan. Dit leidde tot soms felle en emotionele reacties echter BFC wist het hoofd bij de wedstrijd te houden en reeds voor de rust een redelijke marge in te bouwen.

Netjes gedaan !

Zaterdag 13 december 2014; BFC HS1 – Habo '95

Afgelopen zaterdag kwam Handbal Boekel, ofwel Habo '95 op bezoek. Een belangrijke pot want beide teams stonden samen met Rapiditas op een gedeelde derde t/m vijfde plaats. Winst in deze partij zou gunstig zijn voor de stand in de competitie. In het verleden was Habo altijd een team waar BFC veel moeite mee had. Zeker in de uitwedstrijden waar harsloos gespeeld moet worden.

In een matig gevulde hal begon BFC voortvarend aan de wedstrijd. Direct werd initiatief getoond. Helaas zonder resultaat. In de eerste 5 minuten werd maar liefst 10 keer de keeper of de lat geraakt. Zou dit weer een herhaling van zetten worden. Nee, de mannen waren uiterst gemotiveerd en gingen door. Gretig naar de bal en het persoonlijke duel werd steeds opnieuw aangegaan. Dit zorgde ervoor dat Habo dankzij 2 strafworpen de leiding kom nemen. Na 5 minuten was de stand dan ook 0 – 3.

DA1 - Bevo DA1 15-12

Na de bizarre wedstrijd van vorige week in Breda, waren we er op gebrand om vandaag tegen Bevo de 2 punten in eigen huis te houden. Dat dit niet eenvoudig zou worden, wisten we vooraf. Dat Bevo een belangrijke speler miste was een mooi gegeven, maar ook wij hadden door een heersend griepvirus met Evy slechts een halve cirkelspeelster tot onze beschikking. Een rol die overigens naar behoren werd ingevuld door Inge, die - net terug van een blessure - vandaag haar eerste fraaie doelpunt van het seizoen scoorde bij de DA1.

Meer artikelen...

JoomShaper