BFC Logo 150  Handbalvereniging BFC, Wolfeynde 10a, 6191 EB BEEK(L)

G-handbal tijdens Sportintegratiedag

Afgelopen Pinkstermaandag was BFC een van de deelnemde verenigingen tijdens Sportintegratiedag op de velden van voetbalvereniging Caesar met het onderdeel G-handbal.

De jaarlijkse dag wordt georganiseerd door Caesar als onderdeel van hun feestweekend. Zeker 16 deelnemers namen deel aan deze clinic op de bloedhete dag met onweer in de lucht. Een geslaagde dag voor de organisatie en voor de deelnemers.

g intergratiedag2014-1g intergratiedag2014-2g intergratiedag2014-3

Teamindeling 2014-2015

De nieuwe teamindeling 2014-2015 staat online.

Nieuwe trainer Dames A1 HV BFC

Aanvullend op de komst van Anita Ruigrok als trainster ds1, is de afgelopen week ook de nieuwe trainer voor de dames A1 aan de speelsters gepresenteerd.

Jörgen van Beem zal de dames komend seizoen trainen/coachen. Jörgen, 34 jaar, is geen onbekende in de handbalwereld. Zo is hij een aantal jaren trainer/coach geweest van de DS1 van HV Wijnandia, daarna van DS2 en DS1 van ESC'90. Met dat laatste team werd hij ongeslagen kampioen in de 1e klasse,won de Limburgse beker en de 2 landelijke promotietoernooien welke nodig waren voor promotie naar de Hoofdklasse C.

Zelf is hij al meer dan 25 jaar actief als keeper waarvan een aantal seizoenen 1e divisie. Momenteel keept Jörgen bij de Heren Senioren 3 van HV BFC.


Wij wensen hem veel succes toe.

Bestuur/TC HV BFC.

Nieuwe trainster Dames Senioren 1 HV BFC

Met trots mogen wij Anita Ruigrok presenteren als de nieuwe trainster van DS1 HV BFC. Anita is een zeer ervaren trainster / coach die haar sporen de afgelopen jaren heeft verdiend.

Voor HV BFC was ze onder andere trainster bij Swift Roermond, Zwart-Wit Oirsbeek, het Duitse Bayer Leverkusen'04 en Sint Truiden. Met laatst genoemde werd ze in 2006 kampioen van Belgie.


HV BFC is erg blij met de komst van haar en haar brok aan ervaring die zij mee neemt.


Wij wensen haar veel succes toe.

Bestuur/TC HV BFC.

Vacature materiaalbeheer.

Binnen HV BFC is een vacature ontstaan voor de functie materiaalbeheer. Deze functie bestaat uit 2 delen:
* wedstrijdkleding beheer (inname einde seizoen en uitgifte aanvang seizoen
* materiaalbeheer sporthal/gymzalen.

Meer informatie over de totale functie of voor onderdeel is verkrijgbaar bij bestuur (zie contacten)

Meer artikelen...

Pagina 4 van 5

JoomShaper