Visie 2015 2020

Beste BFC leden

Als kersverse voorzitter wil ik jullie uitnodigen voor een informatie avond op

woensdag 22 april van 20:00 uur tot 21:00 uur
in Cafe Benelux te Beek.

Tijdens deze informatie avond wil het bestuur het visiedocument 2015-2020 met jullie delen. In dit plan staat uiteengezet hoe BFC zich in de jaren 2015-2020 verder hoopt te ontwikkelen.

Waarom een visiedocument?

Volgens ons is het belangrijk dat je doelen stelt en zeker in een hectische tijd waarin allerlei zaken rondom ons heen veranderen. Zo zijn er clubs die gaan fuseren, zijn de inkomsten vanuit subsidies niet meer zoals gehoopt, worden kosten hoger, zien wij prestaties van teams verbeteren, het leden aantal groeien en zo kan ik doorgaan. Ook zijn wij van mening dat stilstaan achteruitgang betekent. Dit heeft ons aangezet om na te denken over de toekomst van onze club en volgens ons betekent dit dat je professioneel en ambitieus mag en moet zijn in je doelstellingen.

Waarom een informatieavond?

Om binnen de leden op een informele manier te toetsen hoe er over deze plannen gedacht wordt. Zijn wij van het padje af of delen jullie onze visie en gaan we ervoor? Het is voor ons belangrijk om het draagvlak te peilen en vinden jullie op- en aanmerkingen dan ook belangrijk in dit proces.

Met vriendelijk groet,

Ronald Snippe

Namens het bestuur.

JoomShaper