De eetavond op donderdag 4 juni voor het toernooi is langzaam uitgegroeid tot een ware happening. Tijdens deze avond zijn meer dan 200 gasten aan het genieten van de heerlijke maaltijden die door onze topkok Paul Lenssen bereid worden. Yvonne Nijsten, Paul Lenssen en Jean Visschers zorgen er voor dat die avond niemand iets te kort komt, de shoarma, halve haan, zuurvlees en frikadellen gaan als zoete broodjes over de toonbank.

Met behulp van de DB die zorg dragen voor de bediening en de afwas was het ook dit jaar weer een groot succes. Vandaag kwamen Paul en Jean ons verrassen met de opbrengst van dit jaar. Ronald Snippe mocht een cheque van maar liefst €1860,- in ontvangst nemen.

Wij het bestuur maar zeker ook alle leden van HV BFC willen jullie hiervoor danken. Jammer genoeg was Yvonne vandaag verhinderd maar langs deze weg willen we haar als nog bedanken.

Op naar volgend jaar waar we hopelijk weer mogen genieten van al het lekkers wat deze groep vrijwilligers ons weer voorschotelt. Paul, Yvonne en Jean hartstikke bedankt voor jullie inzet dit wordt enorm gewaardeerd door iedereen binnen HV BFC.

Bestuur en leden HV BFC

eetcheque2015uitreikingkl eetcheque2015kl