hs1 - 08-02-2014

8 februari; BFC – Swift 2000

Vandaag staat een beladen pot op het programma. In de uitwedstrijd moesten onze mannen de meerdere erkennen in Swift, die dankzij hun uitbundige wijze om doelpunten te vieren de tenen van onze spelers regelmatig lieten krommen. Dat moet nu rechtgezet worden.

Onze coach heeft nog nog steeds last van de overvolle blessurebank. Ook keeper Ruud moet de wedstrijd van de zijlijn bekijken. Dankzij spelers van HA en HS2 kunnen de lege plaatsen worden opgevuld. Positief is wel dat we weer eens opbouwers en een cirkel hebben zodat alle plaatsen goed bezet zijn.

Het wordt nog 0 -1 voor de tegenpartij maar dan begint BFC op stoom te komen. Gestaag wordt de voorsprong uitgebouwd. Jim en Teun, scoren er flink op los. Maar ook Joep, Mats & Frank leveren hun bijdrage. Na een kwartier is het 10 – 4. Bij rust 20 – 10.

Na rust veranderd het beeld helemaal niet. De mannen blijven scoren. Na een kwartier is het verschil uitgelopen tot 15 doelpunten. Dan volgt er een periode waarin niet wordt gescoord. Bij Swift lukt dat echter ook niet. Vijf minuten voor tijd vallen links en rechts nog wat doelpunten aan de kant van BFC en het verschil is groots; 35 – 17.

Ook Florian in het doel keept weer goed, al heeft hij in de tweede helft niet zo heel veel hoeven doen.

Onze mannen hebben weer een overwinning binnen; het werd wel weer eens tijd. Maar heerlijk is het zoet van de overwinning. Zeker als dat tegen Swift is.

Volgende week naar Heerle. Zij staan net zoals wij op plek 7 t/m 10. De punten liggen dicht bij elkaar waardoor de stand nagenoeg iedere week verandert. Eerst maar eens afwachten wie volgende week beschikbaar is en niet geblesseerd.

JoomShaper