Handbalvereniging BFC

Help jij ook mee aan ons 25-jarig jubileum?

Kijk wat jij kunt opsturen!

Opsturen kan naar jubileum@hvbfc.nl

Videomateriaal

Wat is nou mooier dan bewegend beeld van ons handbalverleden! Alhoewel tegenwoordig alles snel met de telefoon gefilmd kan worden, was dit in het verleden niet het geval. Alhoewel veel beelden van vroeger op analoge videobanden zitten, gaan we ervoor zorgen dat zoveel mogelijk handbalgescheidenis digitaal komt! Lees onze FAQ voor meer informatie hierover.

Foto's van wedstrijden, activiteiten of andere gebeurtenissen

Op het veld werd er gehandbald, dé plek om mooie acties te zien! Heb jij nog foto’s van wedstrijden of andere activiteiten van Caesar, Blauw-Wit of BFC? Stuur ze dan op! Vergeet niet dat er mogelijk auteursrechten op foto’s kunnen zitten. Indien het mogelijk is, probeer deze dan te achterhalen. Als dit niet mocht lukken, is dat geen probleem! Tevens hebben we graag dat er zoveel mogelijk informatie wordt gegeven bij foto’s, zoals de plaats, welke datum, welk team en wie op de foto zoal te zien is.

Teamfoto's

Wat maakt handbal nou zo fantastisch… precies; met je team spelen! Door de jaren heen hebben héél veel handballers in Beekse sportshirts gerend, maar het wordt nu tijd om rond ieder team een goud lijstje te hangen. In het geval jij nog een (oude) teamfoto hebt, stuur hem dan op! Vergeet niet, in het geval je een foto doorstuurt, om zoveel mogelijk informatie erbij te doen, zoals welk seizoen, de namen van de spelers, de locatie van foto, enzovoorts.

En nog meer...

Ook oude krantenartikelen, shirtjes, medailles, bekers, wedstrijdbulletins, speciale verenigingsuitgaves, enzovoorts mogen opgestuurd worden. Een goede foto maken is momenteel voldoende voor ons, alhoewel we in de toekomst mogelijk deze fysieke dingen een speciaal plekje willen geven!

Stuur het ons!

Alles kan via de mail gestuurd worden! Het mailadres hiervoor is jubileum@hvbfc.nl. Bij vragen kan je beter eerst onze FAQ raadplegen, mocht dat geen baat hebben, dan kan je altijd nog een mailtje sturen aan het bovenstaand mailadres.