Geen categorie
Zondag 21 november was voor het Handbalvereniging BFC rolstoel team de 2e speelronde van deze competitie. Voor degene die niet helemaal thuis is hierin, elke maand is er een toernooi dag waarbij de aanwezige teams 2 wedstrijden spelen van 2×20 minuten. Sporthal de Tulp in Voorhout was de bestemming van de navigatie bij het vertrek om 9.30 uur. Na een relaxte rit stond om 13 uur Ventura gereed als tegenstander.
BFC was met de meest smalle bezetting afgereisd want gezondheid is in onze groep eenmaal meer dan alleen Corona. Maar dan zijn er altijd andere verenigingen die vragen (!) of ze bij ons mogen meespelen. Waar kan en zie je dit elders vraag je wel eens af. Het werd een heeeel spannende wedstrijd getuige ook de eindstand van 7-6. In voordeel bfc maar had ook zo andersom kunnen zijn.
Om 15 uur startte Max maar who cares, Foreholte stond voor ons gereed en koos P2 bij de toss en liet zien dat gridstraffen en posities niets zeggen over einduitslagen. Op het veld ging het alleen over kom op, super, wow, ruig, topper en af en toe een sh woordje want wat was Foreholte goed zeg. Aanhaken en niet opgeven was wat overbleef. De marge bleef lang 2 doelpunten maar er zat bij ons geen DRS meer in. 11-17 maar nogmaals, who cares. Top wedstrijd van beide teams.
Ff uitrusten, inladen en de busjes van bfc en Dirk Kuyt Foundation vertrokken weer naar Limburg. Genoeg ervaringen weer in de tas om op woensdag lekker te trainen in Sportlandgoed De Haamen Organisatie, collega teams en scheidsrechters, super bedankt. Tot gauw.