Handbalvereniging BFC

Ereleden

Sinds de Algemene Leden Vergadering van 8 december 2021 kent handbalvereniging BFC twee ereleden. Deze blijk van waardering is enkel leden die vele jaren voortreffelijke verdiensten voor de vereniging hebben verricht. Uiteraard is het een grote eer voor degene die deze speciale onderscheiding geboden krijgt, desalniettemin is het voor onze verenging een nóg grotere eer om deze leden in onze vereniging te hebben! Daarom geven wij deze leden een bijzondere status: het erelidmaatschap!

José Leunissen

Tijdens de benoeming van het erelidmaatschap kon het niet genoeg benadrukt worden: José is namelijk ál 72 jaar lid van Caesar en hierna BFC. Gedurende haar jaren heeft ze vrijwel alles gezien en meegemaakt. Eerst als speelster en hierna als trainster. Anno 2021 is José nog steeds op fantastische wijze betrokken bij onze vereniging, zelf haar eigen kinderen én kleinkinderen hebben een grote betrokkenheid bij de Beekse handbalsport. Een ware inspiratiebron voor iedereen!

Domenique van Mulken

Domenique heeft in de afgelopen jaren onze vereniging gebracht waar we nu zijn, en hij gaat hier uiteraard vrolijk mee door! Eerst als échte Caesariaan (met één jaar uitgezonderd bij Blauw-Wit), waar hij als speler en bestuurslid de fusie meemaakte. Later was hij onder andere jarenlang bestuurslid bij BFC, tot hij aan de maximale statutaire termijnen zat. Desondanks blijft Domenique zich nog volop inzetten voor de vereniging. Een logische keuze om hem dan ook tot erelid te benoemen.