Handbalvereniging BFC

Vrienden van BFC

De ‘Club van 50’ is een groep mensen die handbalvereniging BFC een warm hart toedragen en daarvoor op vrijwillige basis per jaar een bedrag van € 50,00 doneren.

Het grootste deel van de beschikbare gelden wordt, ook op voorstel van de leden van de ‘Club van 50’, besteed aan projecten die niet uit de normale begroting betaald kunnen worden. Daarbij kun je denken aan activiteiten voor de jeugd, maar het geld wordt ook voor andere doeleinden worden gebruikt, zoals bijvoorbeeld een bijdrage voor het ‘pimpen’ van onze sporthal, nieuw trainingsmateriaal of attributen voor onze supporters.

Tegenprestaties

  • Vermelding van je naam op het bord in onze kantine
  • Gratis deelname aan een bijeenkomst van de ‘Club van 50’
  • Vermelding op de website van BFC
  • Eeuwige dankbaarheid

Wie kan lid worden van de ‘Club van 50’?

Uiteraard de leden en oud-leden van BFC, maar ook ouders van (jeugd)leden en verder iedereen die BFC een warm hart toedraagt. Voor zakelijke sponsoring kijk je hier of neem je contact op met een van de leden van onze sponsorcommissie.

Wie bepaalt wat er met de donatie-pot gebeurt? 

Elke donateur mag met een suggestie komen waar het geld aan besteed kan worden. In overleg met de sponsorcommissie wordt uiteindelijk bepaald waar de gelden naar toe gaan. Op de jaarlijks ledenvergadering presenteren we een overzicht van inkomsten en bestedingen.

Hoe word ik lid van de ‘Club van 50’?

Je kunt lid worden door een mailtje te sturen naar het e-mailadres bfc@handbal.nl of door contact op te nemen met een van de bestuursleden van BFC.

Sponsoren

Een greep uit een aantal van onze sponsoren, benieuwd naar alle? Bekijk ze hier.