Handbalvereniging BFC

Visie

BFC biedt iedereen de gelegenheid om handbal te spelen of om ermee bezig te zijn. Hier staan een aantal begrippen centraal.

Plezier in beweging
Handbal is een dynamische teamsport. Je bent nooit alleen, en je doet altijd mee. Van jong tot oud. Jongens en meisjes, mannen en vrouwen. Mensen met en zonder beperking. Met ambitie of voor de lol. Uiteindelijk draait alles om met plezier samen in beweging te zijn.

Prestatie
Naast een hele brede tak in de breedtesport, met teams in alle leeftijden en een G-handbal en rolstoelhandbal team, houdt BFC zich ook nadrukkelijk bezig met prestatiesport. Wij stimuleren talentvolle en ambitieuze leden om het maximale uit zichzelf te halen en om door te groeien naar de top van het Nederlandse handbal.

Respect
We gaan respectvol met elkaar om, op het veld maar zeker ook daarbuiten. We hoeven het niet altijd met elkaar eens te zijn, maar respecteren elkaars mening en de verschillen.

Gezellig
BFC is bovenal een gezellige vereniging, waar je je thuis voelt en waar je altijd terecht kunt. We staan voor elkaar klaar als dat nodig is, moedigen elkaar aan, troosten elkaar, peppen elkaar op en juichen samen op de mooie momenten.