Handbalvereniging BFC

Bestuur

ntb

Voorzitter

Voor alle algemene zaken ben je bij de voorzitter aan het juiste adres. Als voorzitter van handbalvereniging BFC is hij/zij ook het aanspreekpunt voor vragen over een veilig sportklimaat of over sponsoring van BFC.

Domenique van Mulken

Secretaris

Als secretaris van HV BFC kun je Domenique vragen stellen over algemene zaken binnen de vereniging. Hij is tevens het aanspreekpunt voor andere verenigingen bij vragen over wedstrijden en de faciliteiten.

Richard Janssen

Bestuurslid financiële zaken

Dat onze vereniging er financieel goed voor staat, is mede te danken aan Richard. Door zijn inzet als penningmeester kunnen wij als club vooruit blijven kijken. Heb je vragen over financiële zaken (waaronder ook de incasso van de contributie), dan is dit de juiste persoon!

Anouk Klinkers

Bestuurslid Technische zaken

Als eindverantwoordelijke voor technische zaken is Anouk degene die erop toeziet dat alle leden van BFC kunnen presteren op hun eigen niveau. Naast de technische ontwikkeling, is Anouk ook op andere vlakken actief binnen de vereniging. Benieuwd naar wat Anouk allemaal doet voor de vereniging? Aarzel niet en vraag het haar!

Janine Rietbroek

Bestuurslid Verenigingszaken

Janine vindt het erg belangrijk dat iedereen zich binnen de club op zijn plek voelt. Heb jij een vraag voor Janine? Ze staat voor je klaar!