Handbalvereniging BFC

Bestuur

Anouk Klinkers (ai)

Voorzitter

Voor alle algemene zaken ben je bij de voorzitter aan het juiste adres.

ntb

Secretaris

Alle vragen voor het secretariaat kun je voorlopig sturen naar Richard Janssen (Penningmeester) of Anouk Klinkers (Voorzitter ai).

Richard Janssen

Bestuurslid financiële zaken

Dat onze vereniging er financieel goed voor staat, is mede te danken aan Richard. Door zijn inzet als penningmeester kunnen wij als club vooruit blijven kijken. Heb je vragen over financiële zaken (waaronder ook de incasso van de contributie), dan is dit de juiste persoon!

Joep Welzen

Bestuurslid algemene zaken

Joep is naast speler bij HS1 sinds kort ook bestuurslid van BFC. Hij heeft nog geen specifieke portefeuille onder zijn hoede, maar daar komt ongetwijfeld snel verandering in!

Anouk Klinkers

Bestuurslid Technische zaken

Als eindverantwoordelijke voor technische zaken is Anouk degene die erop toeziet dat alle leden van BFC kunnen presteren op hun eigen niveau. Naast de technische ontwikkeling, is Anouk ook op andere vlakken actief binnen de vereniging. Benieuwd naar wat Anouk allemaal doet voor de vereniging? Aarzel niet en vraag het haar!

Janine Rietbroek

Bestuurslid Verenigingszaken

Janine vindt het erg belangrijk dat iedereen zich binnen de club op zijn plek voelt. Heb jij een vraag voor Janine? Ze staat voor je klaar!