Handbalvereniging BFC

Bestuur

Mattie Kaelen

Voorzitter

Voor alle algemene zaken ben je bij Mattie aan het juiste adres. Als voorzitter van handbalvereniging BFC is hij ook het aanspreekpunt voor vragen over een veilig sportklimaat of over sponsoring van BFC.

Domenique van Mulken

Secretaris

Als secretaris van HV BFC kun je Domenique vragen stellen over algemene zaken binnen de vereniging. Hij is tevens het aanspreekpunt voor andere verenigingen bij vragen over wedstrijden en de faciliteiten.

Richard Janssen

Bestuurslid financiële zaken

Dat onze vereniging er financieel goed voor staat, is mede te danken aan Richard. Door zijn inzet als penningmeester kunnen wij als club vooruit blijven kijken. Heb je vragen over financiële zaken (waaronder ook de incasso van de contributie), dan is dit de juiste persoon!

Frank Beaumont

Bestuurslid Verenigingszaken

Handbalvereniging BFC is natuurlijk constant in beweging, zowel op het veld als ernaast. Frank zet zich binnen de club in voor alle activiteiten die BFC organiseert. Heb je een tof idee of een vraag over de huidige activiteiten? Vraag het Frank!

Rob Damoiseaux

Bestuurslid Technische zaken

Als eindverantwoordelijke voor technische zaken is Rob degene die erop toeziet dat alle leden van BFC kunnen presteren op hun eigen niveau. Naast de technische ontwikkeling, is Rob ook zeer actief op het gebied van sponsoring. Benieuwd naar wat Rob allemaal doet voor de vereniging? Aarzel niet en vraag het hem!

Anouk Klinkers

Bestuurslid Communicatie

Anouk houdt zich bezig met social media, sponsoren en met algemene communicatie binnen en buiten de vereniging. Anouk vind het erg belangrijk dat iedereen zich binnen de club op zijn plek voelt. Heb jij een vraag voor Anouk? Ze staat voor je klaar!

Laura Demandt

Jongeren-vertegenwoordiger

Jongeren zijn de toppers van de toekomst. Laura zorgt dan ook dat zij zich kunnen uitleven. Dit doet ze door het organiseren van verschillende activiteiten! Heb jij een tof idee of een vraag aan Laura? Spreek haar dan gerust aan!