Handbalvereniging BFC

Vrijwilligers

Als vereniging mogen wij ons al jaren gelukkig prijzen met een grote groep vrijwilligers die zich inzetten voor de vereniging. We zijn blij dat onze vrijwilligers altijd voor de vereniging klaar staan. Lid zijn van BFC betekent gezelligheid, trainen en wedstrijden spelen, maar ook helpen waar nodig is zodat wij met z’n allen de vereniging in stand houden. Hierbij horen ook vele vrijwilligerstaken.

Om deze taken te invullen, probeert BFC zijn leden op een zo goed mogelijke manier deze taken te toedelen. Tijdens wedstrijden dient de muziek te worden geregeld, de wedstrijd te worden gefilmd, de vloer schoon te worden gemaakt en het licht te worden bediend. Ook oud-papier ophalen, (jeugd-)wedstrijden fluiten en nieuwsbladen rondbrengen is een greep van de vele activiteiten die niet alleen gedaan kunnen worden; alleen door dit samen te doen als vereniging is dit mogelijk. Daarom wordt er dus een beroep gedaan op alle leden bij BFC om hierin te helpen.

Declaratieformulier voor vrijwilligers

Kosten die je als vrijwilliger maakt, stem je vooraf af met een van de bestuursleden (denk aan aanschaf trainingsmateriaal e.d.). De declaratie van de kosten dien je vervolgens met behulp van het declaratieformulier in bij de penningmeester. Let op! Alleen declaraties met kassabon / betaalbewijs komen in aanmerking voor vergoeding! Vragen hierover stel je aan Richard Janssen via penningmeester@hvbfc.nl.

Sponsoren

Een greep uit een aantal van onze sponsoren, benieuwd naar alle? Bekijk ze hier.