Handbalvereniging BFC

bfclogo-wit

TOERNOOI

FacebookInstagram

De inschrijvingen zijn geopend!

Ga snel naar het bovenstaande tabje ‘Inschrijven’!

Op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni 2024 vindt weer het jaarlijkse BFC Toernooi plaats!

Zien we jou ook?

 

Inschrijven

De inschrijvingen voor het BFC Toernooi 2024 zijn geopend.

Familie-toernooi

Inschrijven voor het familie- en bedrijventoernooi kan door op de volgende link te klikken:

BFC cantus

Een tafel reserveren voor de BFC cantus kan door op de volgende link te klikken:

Jeugd-toernooi

Inschrijven voor het jeugdtoernooi kan door op de volgende link te klikken:

G- en rolstoel-toernooi

Inschrijven voor het G- en rolstoeltoernooi kan door een mail te sturen naar bfctoernooi@hvbfc.nl.

Camping

Reserveren voor de camping kan door op de volgende link te klikken:

Toernooi programma

Al meer dan 50 jaar is het BFC handbaltoernooi een begrip in het zuiden van het land. Het eerste Pinkstertoernooi werd georganiseerd door HV Caesar. Later, na de fusie met Blauw-Wit, werd het toernooi omgedoopt tot het BFC Toernooi. In 2018 organiseerden we het toernooi voor de 50ste keer. Clubs uit de directe omgeving, maar ook uit heel Nederland en soms zelfs verrassende buitenlandse gasten zorgen voor een buitengewone sportieve ervaring. Het BFC Toernooi biedt een divers programma waar volop ruimte is voor sport en ouderwetse gezelligheid.

Vrijdag 31 mei

Op vrijdag beginnen we het tweedaags toernooi met het familie- en bedrijventoernooi. Ongeacht of handballen jouw dagelijkse bezigheid is, plezier staat uiteraard centraal. Maak dus jouw team compleet met vrienden en familie en doe ook mee!

Aansluitend sluiten we de dag af met een échte feestavond. Wij zorgen voor een sfeervolle plek met een DJ om een gezellig feestje ervan te maken. Kom jij ook?

Zaterdag 1 juni

In de ochtend is er alle ruimte voor de jeugdteams tot en met de A-jeugd. Van klein tot groot, iedereen kan terecht op ons toernooi. Je bent van harte uitgenodigd om ook deze sportievelingen aan te moedigen. Daarnaast zullen ook de G- en rolstoelteams om de felbegeerde toffee spelen op ons toernooi.

Veel verenigingen kiezen ons toernooi uit om het seizoen af te sluiten. Nog een keer met z’n allen aan de bal voordat de zomervakantie begint. Nog een keer genieten van dat speciale gevoel om als team samen te spelen. Relaxen onder een, hopelijk, mooi zonnetje met een heerlijke temperatuur.

We zorgen voor goede accommodaties en prettige tegenstanders. Ook voor de jeugd is natuurlijk genoeg te snoepen, eten en drinken. Natuurlijk een prijs of traktatie na afloop.

Na het handballen zetten met de kampioenhuldiging onze kampioenen van BFC in de spotlight. Hierna gaat het feest echt losbarsten met een heuse BFC cantus! Genoeg reden om te komen!

Avondprogramma:

  • Kampioenenhuldiging | 18:00 – 19:00
  • BFC Cantus | 19:00 – 21:00
  • Feestavond | 21:00 – 01:00

Wedstrijd info

De poule-indeling en wedstrijdschema’s zijn nog niet bekend.

Praktische info

Faciliteiten

Elk jaar bestaat de mogelijkheid voor deelnemende teams om op het BFC handbaltoernooi in Beek, Limburg te blijven overnachten. Op onze goed verzorgde camping bieden wij deelnemers aan het handbal toernooi een plek om hun tent op te zetten. Naast het aanbieden van een gezellige camping met voldoende ruimte voor vertier willen we ook een veilige camping verzorgen. Daarom gelden er op de camping een aantal spelregels, indien je van plan bent te komen logeren

Camping

Eén overnachting op de camping kost €10,- (excl. € 1,- milieuheffing) en twee nachten kost €15,- (excl. € 1,- milieuheffing) per persoon. Per campeerplek dient bij aankomst €50,- borg te worden betaald. Na eindopname en schoon opleveren van de campeerplek wordt deze geretourneerd. De borg moet te worden voldaan bij aankomst.
Het is ook dit jaar mogelijk om van onze ontbijtservice gebruik te maken. Dit ontbijt wordt speciaal voor ons samengesteld en bestaat uit; 2 verse broodjes, 1 ei, jus d’orange en natuurlijk koffie of thee. De prijs bedraagt € 5,00 per persoon per ontbijt. De reservering hiervoor kun je aangeven bij je inschrijving.

Kamperen onder de 16 jaar mag maar alleen onder begeleiding van een verantwoordelijke coach of ouder!

Bekijk hier het camping reglement:

Camping Regelement d.d. 27-03-2023

Alcoholbeleid

Alcohol nuttigen beneden de 18 jaar is niet toegestaan. Tijdens het BFC handbal toernooi geldt het volgende reglement.

Alcohol wordt alleen verstrekt aan mensen die een door de organisatie verstrekt polsbandje hebben, welk gemerkt is door de kleur groen behorende bij ‘bezoeker ouder dan 18 jaar’ danwel geel behorende bij ‘campinggast ouder dan 18 jaar’. Bij twijfel aan de leeftijd van de bezoeker (jonger dan 20) kan aan de ingang van de feesttent legitimatie gevraagd worden.
Personen zonder polsbandje (uitgaande dat deze jonger zijn dan 18 jaar) of met een rood polsbandje zijn herkenbaar als jonger dan 18 en aan deze jongeren wordt geen alcohol verstrekt. Glazenophalers controleren ook op het nuttigen van drank door personen met een dergelijk polsbandje.
Het alcohol- en toegangsbeleid wordt op verschillende plekken gecommuniceerd.

Wedstrijden

Alle wedstrijden tijdens het BFC-toernooi vallen onder het volgende reglement (d.d. 11-03-2014):

Wedstrijd Reglement

Vrijwilligers

Het toernooi kan niet doorgaan, zonder de hulp van jou als vrijwilliger. Wil je ons dit jaar helpen om er een geslaagd toernooi van te maken? Aanmelden kan via het onderstaande formulier of door een mailtje te sturen naar: vrijwilligerstoernooi@hvbfc.nl

Contact

Algemene informatie

Familietoernooi