Handbalvereniging BFC

OCI BFC Toernooi

Inschrijven

Helaas, het BFC toernooi editie 2021 ging vanwege de Corona beperkingen niet door. Inschrijven voor de 2022 editie kan vanaf februari/maart 2022.

Out Of Stock

BFC Toernooi

Per team: 17.50

Met onderstaand formulier kun je teams van jouw vereniging opgeven voor het toernooi op zaterdag 15 en zondag 16 juni.

Out Of Stock

Camping

Per persoon: 8.0012.00

Schrijf je hierin voor een overnachting op de toernooi camping. De toernooi camping ligt direct naast de wedstrijdvelden en in de nabijheid van de feesttent. Inschrijven voor de toernooi camping doe je per persoon, voor 1 of voor 2 nachten (optioneel inclusief ontbijt). Kamperen onder de 16 jaar mag maar alleen onder begeleiding van een verantwoordelijke coach of ouder!

Out Of Stock

Familie Toernooi

Per team: 10.00

Vrijdagavond 14 juni vanaf 17.30 uur vindt het traditionele familietoernooi plaats. Deelname aan het familietoernooi kost € 10,00 per team. 1 team vereist minimaal 7 personen. Vul alle teamleden hierbeneden in met de: naam, geboortedatum & actief/oud/niet handballer.

Out Of Stock

Ontbijtservice voor de camping

Per persoon: 4.008.00

Het is ook dit jaar mogelijk om gebruik te maken van onze ontbijtservice. Dit ontbijt wordt speciaal voor ons samengesteld en betaal uit 2 verse broodjes, 1 ei, jus d’orange en natuurlijk koffie en thee. Het ontbijt kost €4,00 per persoon per ontbijt. Geef duidelijk de naam van je team / vereniging aan, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat het ontbijt ook daadwerkelijk voor je klaar staat!

Het laatste nieuws

De nieuwe datum van BFC toernooi 2022 is nog niet bekend.

Toernooi programma

Al meer dan 50 jaar is het BFC handbaltoernooi een begrip in het zuiden van het land. In 1975 vond het eerste Pinkstertoernooi plaats, georganiseerd door hv Caesar. Later, na de fusie met Blauw-Wit, werd het toernooi omgedoopt tot het BFC-toernooi. In 2018 organiseerden we het toernooi voor de 50ste keer. Clubs uit de directe omgeving, maar ook uit heel Nederland en soms zelfs verrassende buitenlandse gasten zorgen voor een buitengewone sportieve ervaring. Het BFC handbal toernooi biedt een divers programma waar volop ruimte is voor sport en ouderwetse gezelligheid.

Donderdag

BFC Clubavond

Vrijdag

Familietoernooi

Op de vrijdag staat het OCI BFC toernooi in het teken van het familietoernooi. Jong of oud, handbalervaring of niet. Het maakt niets uit. Meedoen is belangrijker dan winnen.

Op de velden wordt er gehandbald in gemengde teams. Je kunt je inschrijven met je eigen team, bestaande uit familie en vrienden. Natuurlijk is er ook ruimte voor verenigingen of bedrijven.

Om iedereen de mogelijkheid te geven om mee te doen, vragen we je bij de inschrijving om de samenstelling van je team te beschrijven. Wij proberen jullie dan in de juiste poule te laten spelen. Nogmaals; het gaat niet om te winnen maar om Fair Play en vooral veel gezelligheid!

Om deel te nemen aan het familietoernooi schrijf je je in via de knop ‘Inschrijven’.

Deelname aan het familietoernooi kost 10 euro per team.

Feestavond

Na het altijd gezellige en drukbezochte familietoernooi kan er in de tent nagenoten worden onder het genot van een drankje.

Na de prijsuitreiking zorgen wij deze vrijdag voor een fantastische afsluiting. Het begin van een echt feestelijk handbal weekend. Natuurlijk tref je hier altijd oude bekenden en handbalvedettes uit de regio, kunnen oude banden weer aangehaald worden en maak je nieuwe vrienden!

Zaterdag

Jeugdtoernooi

Op de zaterdag is er alle ruimte voor de jeugd. Van klein tot groot, iedereen kan terecht op ons toernooi. Op zaterdag is er ook ruimte gereserveerd voor G-teams. Je bent van harte uitgenodigd om ook deze sportievelingen aan te moedigen.

Veel verenigingen kiezen ons toernooi uit om het seizoen af te sluiten. Nog een keer met z’n allen aan de bal voordat de zomervakantie begint. Nog een keer genieten van dat speciale gevoel om als team samen te spelen. Relaxen onder een, hopelijk, mooi zonnetje met een heerlijke temperatuur.

We zorgen voor goede accomodaties en prettige tegenstanders. Ook voor de jeugd is natuurlijk genoeg te snoepen, eten en drinken. Natuurlijk een prijs of traktatie na afloop.

Kortom een moment om niet te missen.

Feestavond

Ook na het jeugdtoernooi is er ieder jaar weer een feestelijke dagsluiting voor jong en oud! Het thema varieert per jaar, krijg jij er ook zo’n zin in?

Zondag

Zondagtoernooi

Op de zondag zijn de dames en heren A en de dames en heren senioren aan de beurt. Van oudsher verwelkomen we op zondag clubteams maar ook teams die zijn samengesteld uit oud-handballers en spelers van verschillende verenigingen.

Natuurlijk is er op zondag ook voldoende ander vertier en heel belangrijk ….. een hapje, een drankje en veel gezelligheid.

Wedstrijd info

De poule-indeling en wedstrijdschema’s komen online zodra de inschrijvingen gesloten zijn en de schema’s compleet zijn.

Praktische info

Faciliteiten

Elk jaar bestaat de mogelijkheid voor deelnemende teams om op het OCI Nitrogen – BFC handbaltoernooi in Beek, Limburg te blijven overnachten. Op onze goed verzorgde camping bieden wij deelnemers aan het handbal toernooi een plek om hun tent op te zetten. Naast het aanbieden van een gezellige camping met voldoende ruimte voor vertier willen we ook een veilige camping verzorgen. Daarom gelden er op de camping een aantal spelregels, indien je van plan bent te komen logeren

Camping

Per campeerplek dient bij aankomst €50,- borg te worden betaald. Na eindopname en schoon opleveren van de campeerplek wordt deze geretourneerd. De borg moet te worden voldaan bij aankomst.
Het is ook dit jaar mogelijk om van onze ontbijtservice gebruik te maken. Dit ontbijt wordt speciaal voor ons samengesteld en bestaat uit; 2 verse broodjes, 1 ei, jus d’orange en natuurlijk koffie of thee. De prijs bedraagt € 4,00 per persoon per ontbijt. De reservering hiervoor kun je aangeven bij je inschrijving.

Kamperen onder de 16 jaar mag maar alleen onder begeleiding van een verantwoordelijke coach of ouder!

Vragen of opmerkingen over het camperen? Neem contact op met camping@bfctoernooi.nl.
Vragen of opmerkingen over het inschrijfformulier? Neem contact op met info@bfctoernooi.nl

Bekijk hier het camping reglement:

CAMPING REGLEMENT

Alcoholbeleid

Alcohol nuttigen beneden de 18 jaar is niet toegestaan. Tijdens het OCI Nitrogen – BFC handbal toernooi geldt het volgende reglement.

Alcohol wordt alleen verstrekt aan mensen die een door de organisatie verstrekt polsbandje hebben, welk gemerkt is door de kleur groen behorende bij ‘bezoeker ouder dan 18 jaar’ danwel geel behorende bij ‘campinggast ouder dan 18 jaar’. Bij twijfel aan de leeftijd van de bezoeker (jonger dan 20) kan aan de ingang van de feesttent legitimatie gevraagd worden.
Personen zonder polsbandje (uitgaande dat deze jonger zijn dan 18 jaar) of met een rood polsbandje zijn herkenbaar als jonger dan 18 en aan deze jongeren wordt geen alcohol verstrekt. Glazenophalers controleren ook op het nuttigen van drank door personen met een dergelijk polsbandje.
Het alcohol- en toegangsbeleid wordt op verschillende plekken gecommuniceerd.

Wedstrijden

Alle wedstrijden tijdens het OCI Nitrogen – BFC-toernooi vallen onder het volgende reglement (d.d. 11-03-2014):

Wedstrijd Reglement

Contact

Secretariaat

Riny Comans

Campingcommissie

Peter Cremers 

Wedstrijdsecretariaat

Monique Kusters & Robert Schoonbrood

Scheidsrechters

Frank Beaumont

Familietoernooi

Nick Onink