Handbalvereniging BFC

Lid worden van BFC

Eerst vrijblijvend kijken en meedoen

Voordat je lid wordt, kun je een maand vrijblijvend meetrainen om te kijken hoe het bevalt. De teams zijn ingedeeld op leeftijd, kijk hieronder bij de leeftijdsindeling tot tot welke categorie je behoort. Via het tabblad over de teams vind je informatie over waar en wanneer dit team traint. Kom gerust eens kijken en neem je sportkleding en zaalschoenen mee. Meedoen is namelijk nog veel leuker dan kijken!

Voor de jeugd heeft HV BFC een jeugdopleidingsplan opgesteld.

Leeftijdsindeling

In het kalenderjaar waarin je 6 wordt, start je bij de F-jeugd.
In het kalenderjaar waarin je 9 wordt, ga je na de grote vakantie over na de E-jeugd
In het kalenderjaar waarin je 11 wordt, ga je na de grote vakantie over na de D-jeugd
In het kalenderjaar waarin je 13 wordt, ga je na de grote vakantie over na de C-jeugd
In het kalenderjaar waarin je 15 wordt, ga je na de grote vakantie over na de B-jeugd
In het kalenderjaar waarin je 17 wordt, ga je na de grote vakantie over na de A-jeugd
In het kalenderjaar waarin je 19 wordt, ga je na de grote vakantie over na de senioren

Lid worden

Wil je lid worden? Je kunt het aanmeldingsformulier hier downloaden. Dit formulier lever je vervolgens ondertekend en samen met een pasfoto in bij je trainer, of je duwt het in de brievenbus bij Jacqueline. Je kunt het ook mailen naar ledenadministratie@hvbfc.nl. Jacqueline is binnen de vereniging verantwoordelijk voor de ledenadministratie.

Jacqueline Heinemans
Spaubeekerstraat 35
6191 HN Neerbeek
046-4371845

Contributie

De contributie wordt 4 x per jaar per automatische incasso geïnd, op op 1 september, 1 november, 1 februari en 1 mei. Daarnaast wordt, voor nieuwe leden, éénmalig een inschrijfgeld van € 10,00 ingehouden (dit geldt niet voor steunende leden). Met de contributiegelden zorgt de vereniging voor de huur van de sporthal voor trainingen en wedstrijden, voor het wedstrijdtenue en voor de continue ondersteuning van trainers op het gebied van trainingsvaardigheden en spel-kennis. Vanaf de F-jeugd verwachten we dat iedereen een eigen handbal aanschaft voor de training.

Het lidmaatschap en dus de contributieverplichting betreft altijd een volledig verenigingsjaar. Aan het begin van het seizoen moet de vereniging immers de contributieafdracht aan het NHV voldoen. Wil je je afmelden, dan doe je dat voor 1 juni.

Contributie bij blessure

Als je als speler gedurende het seizoen geblesseerd raakt en enkele maanden bent uitgeschakeld, kun je een aanvraag indienen bij het bestuur om de contributie (tijdelijk) stop te zetten. Het bestuur en de technische commissie besluit of het (tijdelijk) stopzetten van de contributie passend is. Bij het stopzetten van de verenigingscontributie wordt wel nog bondscontributie in rekening gebracht.

Word ook lid van HV BFC!