Geen categorie

Een steuntje in de rug voor sporters met een beperking!

Handbalvereniging BFC vindt dat iedereen moet kunnen sporten! Dat betekent dat ook mensen met een beperking moeten kunnen handballen. Omdat het vanwege het coronavirus erg lastig is om fysiek te collecteren, heeft BFC in samenwerking met Fonds Gehandicaptensport een online collectebus geopend.

Hoe kun je ons steunen? Dat kan natuurlijk door zelf te doneren, maar je helpt ons nog meer door dit bericht te delen met vrienden en bekenden in jouw netwerk. Een donatie komt niet alleen ten goede aan Fonds Gehandicaptensport, maar ook aan Handbalvereniging BFC. Van elke donatie gaat namelijk 50% naar onze eigen vereniging. Binnen BFC komt jouw donatie direct ten goede aan het G-team en aan het rolstoelteam! Volg BFC op Facebook en Instagram om te zien wat we dankzij de donaties hebben kunnen doen.

Doneren kan door op de volgende link te klikken: http://t=009b57966ebb525ab12e17e49ba3b1c71b5dafece8e9c6146a22880de4cb150d&utm_source=digicollect&utm_medium=facebook&utm_campaign=fonds-gehandicaptensport&fbclid=IwAR3Wfm8IfUNpR7Y1H7cql-tHc2UzBsLI5_WQykdwV5sDC2wJ1x3Oaaed8uc of door de unieke QR-code in dit bericht te scannen!

Bedankt voor jouw steun! 💛💚

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment