Familie- en bedrijventoernooi

Per team: 20.00

Ook dit jaar gaan we weer het familie- en bedrijventoernooi organiseren. Misschien een leuk idee om er met je familie/bedrijf een gezellig uitje van te maken!

Met dit formulier kun je teams van jouw team opgeven voor het toernooi op vrijdag 31 mei. Betaling dient te worden gedaan door een bankoverschrijving.

*
*
*
*
*
*
*
*
Totaal aantal personen:
Category:

Beschrijving

Op vrijdag 31 mei gaan we vanaf ongeveer 18.00 uur van start op de voetbalvelden van VV Neerbeek. Er zal tot ongeveer 21.00 uur worden gehandbald en aansluitend aan het toernooi kun je terecht in onze gezellige BFC feesttent. Hier zullen we zorgen voor een lekker getapt glaasje bier of een glaasje fris. Dit alles wordt omlijst met gezellige muziek.

Geef bij je inschrijving aan hoe de samenstelling van je team is en zorg ervoor dat je een team hebt van minimaal 7 personen. Deelname aan het familietoernooi kost € 20,00 per team.

De aanmelding van de scheidsrechter kun je vastleggen op het inschrijfformulier. Is nog niet bekend wie de scheidsrechter zal zijn, kies dan nog ‘nader te bepalen’. Dit betekent uiteraard niet dat je geen scheidsrechter hoeft te leveren!

Let op: vol=vol!

Inschrijvingen sluiten op 27 mei.

Vragen of opmerkingen over het familietoernooi? Neem contact op met familietoernooi@hvbfc.nl.