Vulploegmedewerker – Beek

Introductie

Prettig winkelen is heel belangrijk voor onze klanten. Daarom zorg jij dat producten op onze Versafdelingen én afdeling Houdbaar altijd strak in de schappen staan. Bovendien ben je voor klanten met vragen een vriendelijk en servicegericht aanspreekpunt. Als vulploegmedewerker werk je vooral in de avonduren en in het weekend.

Kassamedewerker – Beek

Introductie

We geven je de volgende tips bij het invullen van jouw gegevens: Geef duidelijk aan wat je wensen zijn maar ook wat jouw mogelijkheden zijn Vermeld duidelijk wanneer je beschikbaar bent Voor alle hulpkrachten geldt een minimale beschikbaarheid van twee avonden doordeweeks, gecombineerd met één dag in het weekend (zaterdag en/of zondag) Kun je, of wil je niet in het weekend werken, dan heeft solliciteren helaas geen zin.

Verzorgende IG in opleiding – thuiszorg (Werken, leren en tegelijkertijd geld verdienen) – Beek

Introductie

Heb je altijd al een passie gehad voor de zorg? Of heeft recente gebeurtenis uit je omgeving je laten inzien dat jouw roeping in de zorg ligt? Misschien ben je al een gediplomeerde helpende zorg en welzijn niveau 2 en ben je klaar voor de stap naar niveau 3. Wat je motivatie ook is, als jij die stap wilt maken willen wij jou daar graag bij helpen. Dat doen wij door jou een leer-werktraject (BBL-traject) aan te bieden. Het volgen van een opleiding en doorlopen van stages is enerzijds jouw proces waarbij wij de juiste begeleiding en ondersteuning bieden en anderzijds sta je direct met beide benen in het werkveld. Het geleerde kan je hierdoor meteen in de praktijk brengen. ‘Voor deze kans… … Moet je uiteindelijk zelfstandig kunnen werken en heb je altijd back-up en samenwerking met ons zorgteam. Ben je zeker van jezelf en is jouw behulpzaamheid en inlevingsvermogen erg belangrijk. Daarnaast moet je in “onverwachte” situaties doortastend kunnen optreden, zorgen en begeleiden. Het brengt jou een uitdagende, veelzijdige én betekenisvolle toekomst.