Handbalvereniging BFC

G-Handbal en Rolstoelhandbal

G-Handbal is zowel voor jeugd als volwassenen met een beperking en wordt gegeven door deskundige en ervaren trainers. Belangstelling? Je bent altijd welkom!

De trainingen vinden plaats in hal 1 van sporthal de Haamen in Beek. Het team traint op maandag van 18.00 tot 19.00 uur. De trainingen staan onder leiding van Marjon Welzen en Mellanie Geijen, met assistentie van Marill Huijsmans en Jo Zinken.

Informatie en aanmeldingen: Jo Zinken  jobfc44@gmail.com

Rolstoelhandbal voor mensen met een fysieke beperking

Rolstoelhandbal is voor volwassenen met een fysieke beperking en wordt gegeven door deskundige en ervaren trainers. Rolstoelhandbal is niet alleen voor minder-validen in een rolstoel. Ook niet-rolstoelgebonden sporters kunnen deze sport beoefenen (zoals geblesseerde sporters met bijvoorbeeld een enkel, knie of heupblessure). Belangstelling? Je bent altijd welkom!

De trainingen vinden plaats in hal 2 van sporthal de Haamen in Beek. Het team traint op woensdag van 19.00-20.30 uur. BFC heeft rolstoelen in eigen beheer, de sporter hoeft hier niet zelf voor te zorgen. De trainingen staan onder leiding van Ivo Kusters.

Voor meer info en aanmelding: rolstoelhandbal@hvbfc.nl