Toont alle 8 resultaten

Out Of Stock

BFC Toernooi

Per team: 17.50

Met onderstaand formulier kun je teams van jouw vereniging opgeven voor het toernooi op zaterdag 15 en zondag 16 juni.

Out Of Stock

Camping

Per persoon: 8.0012.00

Schrijf je hierin voor een overnachting op de toernooi camping. De toernooi camping ligt direct naast de wedstrijdvelden en in de nabijheid van de feesttent. Inschrijven voor de toernooi camping doe je per persoon, voor 1 of voor 2 nachten (optioneel inclusief ontbijt). Kamperen onder de 16 jaar mag maar alleen onder begeleiding van een verantwoordelijke coach of ouder!

Out Of Stock

Familie Toernooi

Per team: 10.00

Vrijdagavond 14 juni vanaf 17.30 uur vindt het traditionele familietoernooi plaats. Deelname aan het familietoernooi kost € 10,00 per team. 1 team vereist minimaal 7 personen. Vul alle teamleden hierbeneden in met de: naam, geboortedatum & actief/oud/niet handballer.

Out Of Stock

Just play

0.00

Je kiest dit pakket als je alleen deelname aan het toernooi wil regelen. De deelnamekosten heb je al voldaan en je regelt zelf een eventuele overnachting, ontbijt, lunch en diner.

Out Of Stock

Ontbijtservice voor de camping

Per persoon: 4.008.00

Het is ook dit jaar mogelijk om gebruik te maken van onze ontbijtservice. Dit ontbijt wordt speciaal voor ons samengesteld en betaal uit 2 verse broodjes, 1 ei, jus d’orange en natuurlijk koffie en thee. Het ontbijt kost €4,00 per persoon per ontbijt. Geef duidelijk de naam van je team / vereniging aan, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat het ontbijt ook daadwerkelijk voor je klaar staat!

Out Of Stock

Play & Eat Small

Per persoon: 10.00

Je kiest dit pakket als je deelneemt aan het toernooi (kosten reeds voldaan) en je zaterdagavond wilt mee-eten van het dinerbuffet. Let op: drankjes zijn niet inbegrepen in de prijs.

Out Of Stock

Play, Sleep & Eat Extra Large

Per persoon: 35.00

Je kiest dit pakket als je deelneemt aan het toernooi (kosten reeds voldaan), je op zaterdag een lunchpakket wenst, wilt overnachten (neem je eigen luchtbed en slaapzak mee!) en je zaterdagavond wilt genieten van het dinerbuffet en zondag het ontbijt en de lunch geregeld wilt hebben. Let op: drankjes tijdens het dinerbuffet zijn niet inbegrepen in de prijs. (Het XL pakket is gelijk aan het L pakket met een extra lunchpakket voor zaterdagmiddag.)

Out Of Stock

Play, Sleep & Eat Large

Per persoon: 30.00

Je kiest dit pakket als je deelneemt aan het toernooi (kosten reeds voldaan), je op zaterdag wilt overnachten (neem je eigen luchtbed en slaapzak mee!), zaterdagavond wilt genieten van het dinerbuffet en zondag het ontbijt en de lunch geregeld wilt hebben. Let op: drankjes tijdens het dinerbuffet zijn niet inbegrepen in de prijs.