Toont alle 4 resultaten

BFC cantus

Per groep: 15.00

Ben jij op zoek naar een avond vol gezelligheid, muziek en drinken? Schrijf je dan nu in voor de BFC cantus! Dit is dé kans om samen met jouw vrienden een geweldige avond te beleven. Tijdens de cantus geniet je van heerlijke drankje(s) en ga je uit volle borst meezingen met de leukste liedjes. Na afloop van de cantus gaat het feest door met een top DJ, dus genoeg reden om nog even te blijven hangen.

De BFC cantus duurt van 19:00 tot 21:00 en inschrijving is alleen mogelijk als groep. Bovendien is de inschrijving van de BFC cantus maximaal 8 personen per groep. En geen zorgen als je nog geen 18 bent, want ook jij kan meedoen. In dat geval krijg je als tafel geen alcoholische dranken geserveerd, maar geniet je van heerlijke non-alcoholische dranken.

Dus trommel je groep op en schrijf je nu in voor de BFC cantus. Mis deze gezellige avond vol entertainment niet!

Camping

Per persoon: 11.0016.00

Schrijf je hierin voor een overnachting op de toernooi camping. De toernooi camping ligt direct naast de wedstrijdvelden en in de nabijheid van de feesttent. Inschrijven voor de toernooi camping doe je per persoon, voor 1 of voor 2 nachten (optioneel inclusief ontbijt). Kamperen onder de 16 jaar mag maar alleen onder begeleiding van een verantwoordelijke coach of ouder!

Familie- en bedrijventoernooi

Per team: 20.00

Ook dit jaar gaan we weer het familie- en bedrijventoernooi organiseren. Misschien een leuk idee om er met je familie/bedrijf een gezellig uitje van te maken!

Met dit formulier kun je teams van jouw team opgeven voor het toernooi op vrijdag 31 mei. Betaling dient te worden gedaan door een bankoverschrijving.

Ontbijtservice voor de camping

Per persoon: 5.0010.00

Het is ook dit jaar mogelijk om gebruik te maken van onze ontbijtservice. Dit ontbijt wordt speciaal voor ons samengesteld en betaal uit 2 verse broodjes, 1 ei, jus d’orange en natuurlijk koffie en thee. Het ontbijt kost €5,- per persoon per ontbijt. Geef duidelijk de naam van je team / vereniging aan, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat het ontbijt ook daadwerkelijk voor je klaar staat!